Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

ORGANISATIE VAN ACTIVITEITEN

 

De koepel van Tuinhier Vlaanderen meldt ons dat er op het gebied van het coronabeleid nog geen versoepelingen mogelijk zijn. Concreet betekent dit dat het verbod op de organisatie van fysieke bijeenkomsten tot minstens 31 januari verlengd wordt. De toestand zal opnieuw geëvalueerd worden op het einde van de maand. Deze beslissing zal natuurlijk niemand verbazen. De evaluatie van de toestand van maand tot maand maakt het ons niet gemakkelijk om een planning van eerstvolgende activiteiten voorop te stellen. Het is wat het is. We zullen moeten creatief reageren op opportuniteiten die zich aanbieden.

 

AFHALEN VAN BESTELLINGEN

 

Dit bericht belangt uitsluitend de leden aan, die een bestelling geplaatst hebben via onze groepsaankoop. We kunnen tot onze grote tevredenheid melden dat er een (onverwacht) groot aantal leden hieraan deelgenomen hebben, waarvoor onze dank. Zoals vermeld op de bestelbon zal de bedeling, zonder tegenbericht, plaats hebben op de speelplaats van het Sint-Jozefsinstituut (ingang langs de Karmelietengracht in de Gentsestraat) en dit op:

 

 

• vrijdag 19 februari 2021 van 16.30 uur tot 18 uur

• zaterdag 20 februari 2021 van 09.30 uur  tot 11.00 uur (ten laatste)

 

We zijn ervan overtuigd dat de ruime locatie in open lucht ons de mogelijkheid biedt om in alle veiligheid het afhalen van de bestellingen te organiseren.