Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

De bronafbeelding bekijken  

 

In ons vorig maandblad kon u al lezen dat de wandeling en barbecue, gepland op zondag 7 juni niet doorgaan. Hierna verneemt u de genomen beslissing i.v.m. de clubreizen, waarmee we traditioneel het werkjaar afsluiten.

Waar we vorige maand nog enige hoop koesterden om in september terug van start te gaan, zien we ons nu ook verplicht om onze tentoonstelling op vrijdag 25 t.e.m. zondag 27 september 2020 in de zaal Koetshuis van het Abdijpark te Geraardsbergen te annuleren. Vooreerst blijft er steeds die onzekerheid of het al dan niet zal mogen doorgaan. Maar los daarvan, zien we ook niet in hoe we dit op een degelijke manier kunnen voorbereiden en uitwerken, zolang iedereen in zijn 'bubbel' moet blijven.Houd de moed erin en blijf gezond. Geniet van het tuinieren!

  

 


 


BERICHT AAN ALLE DEELNEMERS VAN DE CLUBREIZEN 2020 naar HEIDELBERG (DUITSLAND)

 

 

De bronafbeelding bekijken

 

 

Tot op heden weten we NIETS van wat er in de maanden juni / juli / augustus mogelijk zal zijn: of er met een bus en een groep mag gereisd worden, of de grenzen met de andere landen in Europa zullen opengaan, of de kastelen, de kerken, de hotels en restaurants terug 'normaal' toegankelijk worden,… Iedereen wacht op een beetje Zekerheid, een vooruitzicht en vooral veiligheid.

Daarom hebben wij, tot onze grote spijt en ook in navolging van andere verenigingen en organisaties van activiteiten, de beslissing moeten nemen om onze clubreizen 2020 naar Heidelberg te verplaatsen naar volgend jaar.

Wij hebben vooreerst contact genomen met het hotel in Schwetzingen en daar was men bereid om onze reservaties voorrang te geven, mits behoud van de al betaalde voorschotten.Wij stelden dezelfde periodes voorop omdat dit, voor alle gemaakte afspraken, ook het meest duidelijk is. De contracten met de gids en het kasteel voor de bezoeken, kunnen aangepast worden zoals deze met de busmaatschappij. Alle andere contacten wat betreft bezoeken, middag- en avondmalen, werden door ons opgeschreven met verzoek tot verplaatsing en ook deze volledig geen probleem. Aangezien alle deelnemers enthousiast waren over het aangeboden programma, willen we dit dan ook graag behouden.ONS VERZOEK:

 

Noteer alvast volgende nieuwe gegevens in jullie agenda van 2021:

- 1e REIS: van vrijdag 18 juni tot en met zondag 20 juni 2021

-2e REIS: van vrijdag 6 augustus tot en met zondag 8 augustus 2021NB .: Indien er zich volgend jaar een onverwachte gebeurtenis zou voordoen, waardoor niet meer mogelijk is (bv. Ziekte, operatie, ...), dan kan hiervoor wel een oplossing gezocht worden.

Wij betreuren ten volle deze ganse situatie en hopen op begrip van jullie allemaal.Met vriendelijke groeten,

De inrichters, André en  Yolande (tel 054 / 42.20.88 )